Stiinta si campul akashic - Ervin Laszlo

In jos

Stiinta si campul akashic - Ervin Laszlo Empty Stiinta si campul akashic - Ervin Laszlo

Mesaj  dane la data de Mar Mar 02, 2010 8:14 pm

Parabola marii

Atunci cand pe suprafata marii trece un vas, in siajul sau se formeaza valuri. Acestea afecteaza miscarea tuturor celorlalte vase din acea parte a marii. Fiecare vas – si fiecare peste, balena sau obiect din acea regiune – este expus la actiunea acestor valuri, iar drumul sau este “informat” de ele. Toate vasele si obiectele “fac valuri”, iar fronturile lor de unda se intersecteaza si creeaza structuri de interferenta.

Daca intr’un mediu agitate se misca numeroase lucruri, acest mediu este modulat: plin de valuri care se intersecteaza si interfereaza si creeaza structuri de interferenta. Asa se intamla si atunci cand pe suprafata marii navigheaza mai multe vase. Cand privim marea de la inaltime – de pe faleza sau din avion – putem vedea urmele tuturor vaselor care au strabatut acea intindere de apa. Putem vedea, totodata, cum se intersecteaza aceste urme si cum creeaza ele structuri complexe. Modulatia suprafetei marii produsa de navele care o traverseaza contine informatii chiar despre aceste vase. Este posibil sa deducem localizarea, viteza si chiar tonajul acestora, analizand structurile de interferenta ale valurilor carora le’au dat nastere.

Pe masura ce noi valuri se suprapun peste cele deja existente, marea devine din ce in ce mai modulata; ea contine din ce in ce mai multe informatii. In zilele linistite, putem observa ca ramane modelata ore in si, uneori, zile in sir. Structurile de valuri care persista reprezinta amintirea vaselor care au traversat respective intindere de apa. Daca vantul, gravitatia si tarmurile nu ar anula aceste structuri, marea ar pastra la infinit amintirea valurilor.

Teoriile lui Shipov, Akimov si Gazdag ofera o formulare stiintifica a procesului de formare a undelor si memoriei undelor intr’un mediu in care nu este marea obisnuita, ci extraordinarul vid cuantic. Vartejurile pe care vidul le genereaza se propaga asemenea unor campuri obligatorii de torsiune. Campurile ondulatorii se intalnesc si produc structuri ondulatorii de interferenta. Acestea contin informatii despre starile particulelor care au creat vartejurile, iar structura lor de interferenta pastreaza informatiile despre ansamblul particulelor ale caror campuri ondulatorii de torsiune au interferat. In acest fel, vidul cuprinde informatii despre atomi, molecule, macromolecule, cellule si chiar organisme, populatii intregi de sisteme ecologice ale organismelor. Nu exista nici o limita evidenta a informatiei pe care campurile ondulatorii care interfereaza ar putea’o conserva. La o analiza finala, ele ar putea contine informatii referitoare la starea intregului univers.

Ar trebui sa mentionam ca informatia cuprinsa in vid nu este localizata, retinuta doar intr’un anumit loc. Ca o holograma, vidul contine informatia in forma care i’a fost pusa la dispozitie, prezenta in toate punctele in care campurile ondulatorii s’au propagate. Campurile ondulatorii care interfereaza in vid sunt holograme naturale. Ele se propaga aproape instantaneu si nimic nu le poate atenua sau inlatura. Astfel, hologramele naturii sunt holograme cosmice; ele pun in legatura – „in-formeaza“ – fiecare lucru cu toate celelalte.

dane

Numarul mesajelor : 203
Data de inscriere : 18/04/2009

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum