Tuturor Romanilor

In jos

Tuturor Romanilor Empty Tuturor Romanilor

Mesaj  soim la data de Lun Noi 23, 2009 4:23 am

Tuturor romanilor,
Prin Meditatia numita Desteptarea Romaniei eu am inteles ca s-a adresat nu numai membrilor grupului ECOU ci si acelor care, fie ca fac sau nu parte dintr-un partid politic, fie ca sunt simpatizanti de dreapta sau de stanga sau in final, fie ca sunt interesati sau nu de cei ce le sunt la un nivel superior in ierarhia politica, spera si isi doresc din adancul sufletului la mai bine pentru ei si pentru cei pe care ii iubesc. Consecintele alegerii facute de jumatate din aceasta tara se vad.
Sa fim sinceri si directi, ce se va intampla in viitorul apropiat sau indepartat am analizat, am decis si am ales noi, romanii. De aceea, cu tarie eu cred ca, incepand de azi, nu mai avem dreptul, nu mai avem motivul si nu mai avem cui sa ne plangem de tara si de conditiile in care traim si de viitorul cel putin sumbru care ne asteapta. Probabil ca ati sesizat deja simpatia mea politica, insa nu cred ca este importanta pentru viitorul vostru si al meu. Nu este importanta nici simpatia dumneavoastra sau a vecinului dumneavoastra. Important este insa altceva: ca nu avem curajul de a recunoaste inteligenta (si aici nu ma limitez la candidatii propusi, problema este de fond), nu avem taria de a ne recunoaste slabiciunile si de a le corecta, nu avem taria de a promova valorile de la care, la randu-ne sa avem ce invata, ca nu avem curajul sa ne privim in ochi, ca sa nu o mai lungesc – avem cate putin din toate dar nu suficient.
Poate ca anii ce vor urma ne vor aduce mai multa intelepciune, mai mult curaj, mai multa bunatate si credinta in Cel de Sus; poate ca, chiar aceste vremuri grele prin care trece tara noastra ne vor ajuta sa ne indreptam mai mult spre noi, si cine stie?
In incheiere, doresc doar sa completez faptul ca eu voi continua in inima mea, sa ma rog si sa imi doresc ca acest popor sfant sa se trezeasca, curand.
Doamne ajuta!
FD

soim

Numarul mesajelor : 2
Data de inscriere : 23/10/2009

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum