Paul Ferrini _ Iubire fara conditii

In jos

Paul Ferrini _ Iubire fara conditii Empty Paul Ferrini _ Iubire fara conditii

Mesaj  Admin la data de Sam Mai 02, 2009 4:55 am

... Te rog să-ţi petreci un timp contemplându-ţi ţelurile. Câte dintre acestea au de-a face cu a realiza ceva în lume? Vei observa că sunt multe. Să nu-ţi fie ruşine. Dă-ţi seama, numai, că atenţia îţi este direcţională spre exterior. Şi recunoaşte, te rog, că - până şi în cazul în care ar fi posibilă - atingerea tuturor acestor ţeluri nu te-ar face fericit.
Fericirea este posibilă numai în momentul prezent. Dacă eşti fericit acum, nu mai e nimic altceva de realizat. De fapt, dacă devii preocupat de fericirea ta de mâine sau de cea de peste cinci minute, vei uita să fii fericit acum.
Toate planurile şi visurile tale te scot din fericirea prezentă.
Mulţi dintre voi au poziţii foarte importante în lucrarea de a-i slu¬ji pe ceilalţi. Totuşi, nu sunteţi fericiţi chiar acum, în acest moment.
Trebuie să vă întreb: cu ce preţ vreţi să slujiţi altora? Chiar credeţi că puteţi aduce fericire altuia, dacă voi înşivă sunteţi îngrijoraţi şi stresaţi? Ştiţi, desigur, că aşa ceva nu este cu putinţă.
Trebuie să te întreb, prietene, eşti dispus să renunţi la ţelurile taie „importante”, de dragul fericirii tale prezente?..
Admin
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 58
Data de inscriere : 04/04/2009

http://ecou-ro.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum